Dotclear

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2017-01-15 15:43:40

grix
Membre
Inscription : 2017-01-07

"Add themes": no thumbnails

After the latest Dotclear update the thumbnails for the available themes under "blog appearance -> add themes" are completely missing.
I can browse and install them though. As soon as they are installed the corresponding thumbnail is shown under "installed themes".

Any hint how to get the thumbnails of the theme gallery back?

grix

Hors ligne

#2 2017-01-16 04:22:58

ben_griffith
Membre
Lieu : Wiltshire
Inscription : 2009-09-28

Re : "Add themes": no thumbnails

Hello grix

Can you give us a screenshot of what it actually looks like in your case? (I know sounds stupid but I have several scenarios in mind).
Do you have Firefox or do you use Chrome?
Right-click in your Dashboard -> Themes and go to Inspect Elements.
Click on that part where the thumbnails should be.
Are they loaded?


I Dotclear.

Hors ligne

#3 2017-01-29 10:34:33

grix
Membre
Inscription : 2017-01-07

Re : "Add themes": no thumbnails

ben_griffith a écrit :

Can you give us a screenshot of what it actually looks like in your case?

Sure, have a look:
https://klaut.siehdoch.de/index.php/app … eviews.png

(No upload feature here in the forum?)

Do you have Firefox or do you use Chrome?

Firefox

Right-click in your Dashboard -> Themes and go to Inspect Elements.
Click on that part where the thumbnails should be.
Are they loaded?

I cannot reproduce this. How could one "right-click" in the Dashboard? It will just open the context menu of the browser itself. I assume you want me to use Firefox's element inspector, right? But I can't find any thumbnails within it. But I am really not familiar with the inspector though.

Hors ligne

Vous n'êtes pas identifié(e).

Pied de page des forums

Sites map