Dotclear

Vous n'êtes pas identifié(e).

Annonce

#1 2019-11-11 04:29:28

bogo_mipps
Membre
Inscription : 2017-09-22

Jgallery not working

Something seems to have changed - possibly since the last upgrade?

How can I revert to the previous behaviour?

No initial opening image, then images are full screen, and there is no forward/backward arrows ...

TIA

Dernière modification par bogo_mipps (2019-11-11 05:03:45)

Hors ligne

#2 2019-11-11 18:04:17

Philippe
Stagiaire
Lieu : Toulon
Inscription : 2004-06-13
Site Web

Re : Jgallery not working

It might be a javascript issue, or any other reason which we can't guess. Any chance of getting the URL to check the problem ?

Hors ligne

#3 2019-11-13 00:15:14

bogo_mipps
Membre
Inscription : 2017-09-22

Re : Jgallery not working

Thanks for response, Phillipe.

Example URL: http://bogo-mipps.com/blog/index.php?po … -They-Sail

I've used jgallery in several different places and over a period of 2-3 years and each one I've tried has the same result.

TIA

Hors ligne

#4 2019-11-13 06:56:02

Philippe
Stagiaire
Lieu : Toulon
Inscription : 2004-06-13
Site Web

Re : Jgallery not working

The problem is in your theme's post.html file. It also happened to me when something in dotclear's way of including javascript code was changed, probably with 2.15 version

Find the following code

<script type="text/javascript" src="http://bogo-mipps.com/blog/index.php?pf=post.js"></script>
	<script type="text/javascript">
		//<![CDATA[
		var post_remember_str = 'Remember me on this blog';
		//]]>
	</script>

and replace it with

<script type="application/json" id="dc_post_remember_str-data">
    {"post_remember_str": "{{tpl:lang Remember me on this blog}}"}
  </script>
  <script type="text/javascript" src="{{tpl:BlogQmarkURL}}pf=util.js"></script>
  <script type="text/javascript" src="{{tpl:BlogQmarkURL}}pf=post.js"></script>

actually, I believe this will happen to most themes with a post.html file in them...

Hors ligne

#5 2019-11-13 16:07:30

pierrevg
Membre
Inscription : 2005-04-13
Site Web

Re : Jgallery not working

Bonjour,
version de dc ? version de GalleryInsert ?

En ligne

#6 2019-11-14 05:27:15

bogo_mipps
Membre
Inscription : 2017-09-22

Re : Jgallery not working

Thanks, Phillipe. Yes, it was 2.15.2 where I noticed it.

Works perfectly again.  Good to have jgallery back, it's excellent!

Bogo

Hors ligne

#7 2019-11-14 05:29:45

bogo_mipps
Membre
Inscription : 2017-09-22

Re : Jgallery not working

Hello Pierre

DC = 2.15.2
Jgallery = 1.6.2
Gallery Insert = v 0.412

Hors ligne

Vous n'êtes pas identifié(e).

Pied de page des forums

Sites map